Oppo Find 5 predstavljen s Qualcomm Snapdragon 600 procesorom i Android 4.2 OS-om

Fotografija članka: Oppo Find 5 predstavljen s Qualcomm Snapdragon 600 procesorom i Android 4.2 OS-om

Predstavljena je osvježena inačica poznatog Oppo Find 5 smartphonea s 5 inčnim Full HD ekranom (1920×1080 točaka), a koji je dobio novi Qualcommov Snapdragon 600 procesor.

Oglas

Novi je model dobio i novi operativni sustav Android 4.2. Podsjetimo se kako je prošla inačica imala isto tako odličan Qualcommov Snapdragon S4 Pro procesor koji se nalazio u mnogim drugim top modelima smartphonea (Samsung, LG, Sony, HTC…), te je imao nešto stariji Android 4.1.2 operativni sustav.

Spomenimo kako je u novi model ugrađeno i 2GB RAM-a, 16GB oprostora za pohranu podataka, stražnja kamera od čak 13MP te jaka baterija od 2500mAh. I cijena mu je ostala ista, na europskom je tržištu 399 eura.

U međuvremenu je kompanija iskoristila priliku i najavila Oppo Find 7 tablet koji je trenutno u razvoju. Za sada se ne znaju specifikacije, ali pretpostavljamo kako će raditi na jačem Qualcommovom Snapdragon 800 procesoru, što bi bilo sjajno.

OPPO Find 5 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.