Oppo F5: u rat 18:9 ekrana ušao još jedan zanimljivi konkurent

Fotografija članka: Oppo F5: u rat 18:9 ekrana ušao još jedan zanimljivi konkurent

Nedavno su Internetom počele kolati glasine kako Oppo priprema premijeru nogo uređaja iz svoje bogate linije pametnih telefona, a sada su te glasine i službeno potvrđene.

Oglas

Nadolazeći će pametni telefon nositi naziv Oppo F5, a službena potvrda o premijeri ovog smartfona došla je u obliku Facebook objave koju je napisala kompanijina podružnica na Filipinima. Naravno, iz ovoga bi bilo logično zaključiti kako će Oppo F5 prvo biti dostupan za kupnju na Filipinima, a zatim vrlo vjerojatno i u nekim drugim zemljama, kojim, to još nije poznato.

Osim toga nepoznata je i cijena po kojoj će se ovaj pametni telefon prodavati, no ukoliko pogledamo cijene ostalih kompanijinih proizvoda tada možemo zaključiti kako ni Oppo F5 neće biti posebno povoljan. Očekuje se kako će Oppo F5 biti u trendu te će doći sa ekranom u 18:9 formatu koji će imati okvire minimalne debljine, a tu će se naći i 20 MP stražnja kamera te 16 MP prednja selfie kamera.

Dakle, možemo zaključiti kako je ovdje riječ o još jednom smartfonu orijentiranom na vrlo rasprostranjenu i veliku selfie populaciju. Oppo F5 će prema internetskim nagađanjima doći i sa 6-inčnim ekranom, Qualcomm Snapdragon 660 procesorom te memorijskom kombinacijom koja uključuje 6 GB radne i 64 GB interne memorije, dok će se za autonomiju navodno brinuti baterija kapaciteta 4.000 mAh.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.