Oppo A77 u malo drugačijem izdanju pojavio se na TENAA

Fotografija članka: Oppo A77 u malo drugačijem izdanju pojavio se na TENAA

Iako je Oppo A77 najavljen u Tajvan 17. svibnja, sada se pojavio novi A77 sa drugačijim dizajnom, bržim procesorom, novijim Androidom, ali istim kamerama.

Oglas

Pojavila su se dva nova unosa na popisu Kineske regulatorne agencije za telekomunikacije TENAA. Na popisu su neki detalji za Oppo A77 i A77t. Niti jedan model izgledom ni ne podsjeća na te se bitno razlikuju i u specifikacijama.

A77 ima aktualni Android 7.1.1. Ne znamo o kojem se točno čipsetu radi, ali znamo da ima osmerojezgreni procesor na 2.0GHz. Mogao bi biti Helio P10 ili Snapdragon 625. Od ostalih promjena ubacili su bateriju od 3115 mAh (nešto manje od 3200 mAh na postojećem modelu) te je mobitel lakši sa 148g u odnosu na 153g. Dimenzije su 153,3 x 75,9 x 7,4 mm. Kamera i bljeskalica su položene kao dvostruka kamera na i općenito dizajnom jako podsjeća na njega (ili ).

Ono što je ostalo nepromijenjeno jest glavna kamera od 13 megapiksela, prednja od 16 megapiksela i FullHD LCD ekran sa dijagonalom 5.5 inča.

Čini se da je ovaj A77 sa TENAA certifikatom verzija za kinesko tržište te se poprilično razlikuje od modela kojeg će .

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.