Oppo A77 ima 16 MP selfie kameru, FHD ekran i bateriju od 3.200 mAh

Fotografija članka: Oppo A77 ima 16 MP selfie kameru, FHD ekran i bateriju od 3.200 mAh

Još će jedna vrlo uspješna kineska kompanija osim Huawei-ja 26. svibnja imati službenu premijeru svojih pametnih telefona.

Oglas

Taj će dan osim Huawei Nova 2 i Nova 2 Plus pametnih telefona biti predstavljen i Oppo A77. Navedeni je smartfon još jedan u nizu proizvoda ove sve popularnije kineske kompanije koja bi vrlo lako mogla sa četvrtog mjesta u svijetu smartfona zasjesti na treće i time oduzeti prednost Huawei-ju.

Šuška se kako će Oppo A77 pokretati MediaTek MT6750T procesor uparen sa 4 GB radne memorije. Osim toga najavljuje se kako će Oppo A77 doći sa 5.5-inčnim ekranom FHD rezolucije. Korisnici će moći raspolagati i sa 64 GB interne memorije te sa 13 MP stražnjom i 16 MP prednjom selfie kamerom.

Spominje se kako Oppo A77 ima Dual SIM podršku, a za njegovu se što dužu autonomiju brine baterija kapaciteta 3.200 mAh. Osim što se nagađa kako će datum predstavljanja biti 26. svibnja, nagađa se i kako će se ovaj pametni telefon prvo pojaviti na tajvanskom tržištu. Trenutno nema informacija o tome na kojim će se sve tržištima ovaj uređaj prodavati i kolika će biti njegova cijena.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.