Opet možete pobjeći s Yahooa

Fotografija članka: Opet možete pobjeći s Yahooa

Nakon velike afere koja ih je potresla, Yahoo ponovno dopušta forwardiranje mailova

Oglas

Yahoo je napokon vratio dugo očekivanu mogućnost prosljeđivanja mailova na vanjske račune. Nakon što su izgubili povjerenje skoro , donijeli su potez koji će razveseliti mnoge.

Krajem rujna je Yahoo ukinuo opciju automatskog prosljeđivanja. Ovo je bilo praktično svim korisnicima koji su željeli ne ulaziti u svoj Yahoo mail račun, a istovremeno pravovremeno dobivati poštu i obavijesti.

Izgleda kako su navodi iz kompanije bili točni kada su rekli da je riječ “o kratkotrajnom gašenje opcije radi održavanja sustava”. Ovo gašenje doduše nije pogodilo sve korisnike jer oni koji su prije sredine rujna uključili ovu mogućnost, mogli su je nesmetano korisititi i dalje.

Ovu vijest je objavio Michael Albers . Ukratko je rečeno da se opcija ponovno vratila te da se žele ispričati svim korisnicima koji su pretrpili bilo kakvu neugodnost. Ova pauza je objašnjena na način da je Yahoo želio nadograditi Yahoo mail te ponuditi korisnicima još bolje korisničko iskustvo.

yahoo-mail-forwardiranje_3

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.