Opera Mini za Windows Phone 8 – kada? Za sada na listi čekanja, ali…

Fotografija članka: Opera Mini za Windows Phone 8 – kada? Za sada na listi čekanja, ali…

Ako primjerice koristite Android ili iOS smartphone ili tablet, tada možete s užitkom koristiti Opera Mini ili Mobile browsere. Opera Mini za Windows Phone 8 – uskoro?

Oglas

Opera Mobile je jedan od najčešće korištenih programa za pretraživanje Interneta na mobilnim uređajima. Postoji i “skromnija” inačica, Opera Mini, koja također radi odlično. Ali Opera Mini za Windows Phone 8 ne postoji. Ipak, dobre vijesti stižu jer će se Opera Mini uskoro pojaviti na WP8, barem su takve najave. Kada? Za sada se ne zna, poznato nam je kako Opera razvija SDK za Microsoftov novi mobilni operativni sustav.

Spomenimo kako je još u veljači ove godine izbrojeno više od 300 milijuna korisnika Opere Mini, tako da ne sumnjamo kako bi taj broj osjetno narastao kada bi postojala i Opera Mini za Windows Phone 8. Što kažu u operi? Pročitajte niže na slici. Da podvučemo ovu informaciju – u izradi je…

Ako primjerice koristite Android ili iOS smartphone ili tablet, tada možete s užitkom koristiti Opera Mini ili Mobile browsere. Opera Mini za Windows Phone 8 - uskoro?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.