Opera 12.10 for Windows – izašla nova inačica za stolna i prijenosna računala

Fotografija članka: Opera 12.10 for Windows – izašla nova inačica za stolna i prijenosna računala

Stari korisnici Opere to već znaju, a ako ste novi korisnik i želite isprobati neki drugi preglednik umjesto Firefoxa, Chromea ili Internet Explorera, preporučujemo – Operu 12.10 for Windows.

Oglas

Danas internetski surferi nisu posve zadovoljni samo s novim “web browserima” koji su lijepi i imaju lijepo i korisnički oku ugodno sučelje. Oni danas moraju biti brzi, podržavati najnovije tehnologije i sadržavati razne dodatke. Upravo je u tom smjeru razvijena i nova Opera za Windows okružje. Autor ovog teksta redovito koristi Operu Mini na smartphoneu, tako da je desktop inačica također korak naprijed.

Na slikama (gore) možete vidjeti nekoliko zanimljivih podataka – kolika je zastupljenost pojedinog web browsera u svijetu. Posljednja slika govori s kojim web pretraživačima najviše posjećujete Racunalo.com portal. Zanimljive i korisne brojke, proučite ih i pogledajte gdje ste vi kao korisnik u svemu tome :)

Od noviteta koje donosi nova Opera 12.10 spomenimo bolju integraciju s društvenim mrežama (Facebook, Twitter,…), ugrađene Pinterest slike u Speed Dial, bolja sigurnost i pouzdanost browsera, veća brzina, novi “News and weather” dodatak, kao i dodatak za developere (Context Menu API).

Ima toga naravno još, a ako smo vas zainteresirali za download Opere, direktan link je ovdje – .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.