OpenCoffee grupa u Splitu

Fotografija članka: OpenCoffee grupa u Splitu

 

Jedna od temeljnih vrijednosti OpenCoffee-a su nalasci uživo u opuštenoj, neformalnoj atmosferi. Prva OpenCoffee grupa je pokrenuta u Londonu od strane Saul Kleina – investitora te bivšeg potpredsjednika  Skype-a. Nedugo nakon Londona OpenCoffee grupe se otvaraju po čitavom svijetu. Trenutno su aktivna 84 kluba u svim većim svjetskim gradovima, a među njima se nalazi se Zagreb, Osijek i Split. Grupa u Splitu je aktivna već 18 mjeseci te broji 73 člana. Većina članova su IT stručnjaci koji su ujedno i poduzetnici. Virtualna lokacija grupe se nalazi ovdje. Registracijom ćete biti redovito obaviješteni o svakom nadolazećem sastanku, ali imat ćete i uvid u listu članova grupe te fotogaleriju. Nalaze se i na Facebook-u.

Svi zainteresirani iz Splita i okolice mogu se im pridružiti na sljedećem sastanku 06.03.2010. u kafeteriji  Pascucci na Gripama. Vrijeme sastanka je 17:00 sati, a dolazak najavite preko virtualne lokacije grupe.

Inspirirajte, motivirajte i upoznajte jedni druge!

Virtualna lokacija:

 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.