Opcija za više korisnika-moguća nova značajka Google Assistant aplikacije

Fotografija članka: Opcija za više korisnika-moguća nova značajka Google Assistant aplikacije

Novosti u Google aplikacijama

Oglas

Google pomoćnik  jedan je od najnaprednijih virtualnih asistenta, ali jedna značajka koja odavno nedostaje je multi-user podrška. Google Home aplikacija iznenada je dodala karticu koja je najavila multi-user podršku prije samo dva dana, ali povučena je dan poslije. Pa, ako tražite tu značajku, nemojte biti previše razočarani  jer sudeći po najnovijem beta ažuriranju usluge Google App, internetski div mogao biti donijeti multi-user podršku na Google Assistant nakon svega.

Najnovija beta verzija – Verzija 7.0.4 – počela se uvoditi nekim korisnicima danas, a prema Mishaal Rahman iz XDA Developersa, APK skidanje aplikacije otkriva nekoliko značajki koje bi mogle biti prisutne na Google Assistantu u bliskoj budućnosti. Prva je novi zaslon aktivnosti koji će pomoći voditi korisnike da registriraju više glasova. Google pomoćnik uskoro bi mogao naučiti prepoznati do dva glasa. Iako taj broj možda neće biti dovoljan za veliku obitelj, sigurno je bolje i to nego samo jedan.

Također je otkriveno da Google Home aplikacija može dobiti novu značajku u kojoj biste dobili mogućnost da ocijenite usluge koje se pružaju. No, pravi misterij je referenca na najavu uređaja pod nazivom „Bisto.” Ne postoji ključna informacija koja nam može reći što ovaj uređaj može biti, ali jedna u nizu obavijesti glasi „pročitaj glasno u svoje slušalice” kroz Bisto. Iako ćemo morati pričekati i vidjeti, Bisto bi mogao biti Googleov odgovor na Apple hearables –  AirPods.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.