OnePlusova nova reklama s puno krvi, motornom pilom i selfiejima

Fotografija članka: OnePlusova nova reklama s puno krvi, motornom pilom i selfiejima

OnePlusov marketing inače ne pristupa uobičajen putevima, no ovoga su puta iznenadili promo videom sa horror temom pod naslovom “OnePlus: Lake Blood”.

Oglas

Promo video postavljen na jezeru kombinira akciju i humor. Prekrasna mlada dama sjedi na jezeru i čuje zvuk motorne pile, a kada izađe van vidi krvavog ubojicu u poderanoj odjeći kako ide prema njoj. Naravno, kao i sve novije generacije, odluči uslikati mobitelom ovaj neobičan događaj.

Tada, niotkuda dolazi druga žrtva ubojice. Momak, sav krvav, izbaci mobitel (Galaxy S8) iz njene ruke i da joj novi OnePlus 5 koji je “najbolji telefon na tržištu za slikanje visoko-kvalitetnih fotografija”. Nakon toga ju on zajedno sa ubojicom uslika za neku društvenu mrežu. U zadnjoj sceni, oboje su ubijeni, a ubojica slika selfie pored njihovih tijela.

Ova reklama će vjerojatno zaprepastiti neke, ali svakako je dobar pokušaj da se istaknu u marketingu mobilnih telefona koji nas toliko zatrpava svakog dana.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.