OnePlus X: prvi i zadnji kompanijin uređaj srednje klase

Fotografija članka: OnePlus X: prvi i zadnji kompanijin uređaj srednje klase

Nakon mnogih glasina i dugog iščekivanja kineska je kompanija OnePlus službeno predstavila svoj najnoviji flagship pametni telefon, ali istovremeno su otkrivene i neke druge informacije o kompanijinim planovima.

Oglas

Tako je kompanijin glavni izvršni direktor Pete Lau najavio kako jedini OnePlus pametni telefon koji nije flagship klase – OnePlus X – neće dobiti svog nasljednika. Podsjetit ćemo vas kako je ova mlada kineska kompanija do sada predstavila tri flagship smartfona i spomenuti OnePlus X.

Pete Lau je izjavio kako će se kompanija fokusirati samo na flagship seriju uređaja za koju priznaje kako je prošle godine bila malo zanemarena. Osim toga kompanija u planu ima i spajanje razvojnih resursa za globalni Oxygen OS i kineski Hydrogen OS, a više će informacija po tom pitanju kompanija objaviti kasnije ove godine.

OnePlus X je unatoč svemu bio zanimljiv pametni telefon o kojemu više možete pročitati u našoj . Riječ je o uređaju srednje klase koji je uklopljen kompaktan dizajn, vrlo dobre kvalitete izrade te specifikacije koje su nudile optimalan uređaj po prihvatljivoj cijeni. Nama bi svakako bilo zanimljivo vidjeti nadograđenu i bolju verziju OnePlus X modela, no kompanija ima svoju viziju i planove za koje vjerujemo da će biti isplativi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.