OnePlus One: prve afere

Fotografija članka: OnePlus One: prve afere

Nekada se zapitamo što su sve pogodili u OnePlusu…

Oglas

OnePlus je odradio vrhunski posao svojim pametnim mobitelom. Kada kažemo vrhunski posao, mislimo na cijenu te omjer iste s kvalitetom. Ali nažalost, nekada se dobije dojam da osim cijene nisu ništa pogodili jer je mobitel bilo jedno vrijeme nemoguće nabaviti, a do danas se već pojavilo nekoliko novih zanimljivih modela.

Pojavile su se i najave za OnePlus Two koji bi trebao biti dosta skuplji jer iz OnePlusa tvrde da zarada koju su ostvarili nije dovoljna za daljnji razvoj mobitela i tehnologije (pa je upitno koliko su pogodili i s cijenom).

No, afera koja se brzo proširila portalima je vijest koju je proširio jedan od kupaca One smartfona. Navodno je nakon što je kupio mobitel, dobio već korišteni mobitel.

Pokrenuvši mobitel, vidio je kontakte u imeniku i našao slike u galeriji. Nakon toga se javilo još korisnika koji su imali jednaka iskustva.

Iz OnePlusa nemaju detaljnijih komentara o ovim incidentima. Izjavili su da im nije politika prodavati vraćene mobitele i da će svakako istražiti kako su nastali ovakvi propusti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.