OnePlus One Mini / X certificiran, što donosi?

Fotografija članka: OnePlus One Mini / X certificiran, što donosi?

Nedavno smo saznali planove OnePlus kompanije za ovu godinu, a oni su uključivali i predstavljanje još jednog pametnog telefona prije kraja listopada. Danas smo saznali o kojem bi modelu mogla biti riječ.

Oglas

Novi će se proizvod ove sve popularnije kompanije najvjerojatnije zvati OnePlus One Mini ili OnePlus X, a danas imamo prilike vidjeti stvarne slike ovog pametnog telefona zahvaljujući kineskoj agenciji za certificiranje koja nam je svima poznata pod kraticom TENAA.

Sa dizajnerske točke gledišta primjećujemo drugačiji pristup u odnosu na prijašnje smartfone koje je OnePlus izbacio na tržište. Za sada je još nepoznato da li je za izradu stražnjeg panela korišteno staklo ili neka vrsta sjajnog polikarbonata.

Baš poput OnePlus 2 i ovaj će nadolazeći smartfon imati fizičku namjensku tipku koja korisniku omogućuje brzu promjenu statusa zvuka sa uobičajenog na bešumno ili obratno. TENAA nam ovoga puta nije mnogo otkrila o specifikacijama koje dolaze kod ovog smartfona, osim činjenice kako će nadolazeći OnePlus model imati kućište dimenzija 140 x 69 x 6.9 mm te će biti opremljen baterijom kapaciteta 2.450 mAh.

Za sad raspolažemo sa vrlo malo konkretnih informacija o ovom OnePlus smartfonu te smo uvjereni kako će na internetu uskoro osvanuti nove pojedinosti koje ćemo vam vrlo rado prenijeti. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.