OnePlus najavio koji uređaji prelaze na Android O

Fotografija članka: OnePlus najavio koji uređaji prelaze na Android O

Čini se kako je kineska kompanija OnePlus jedna od prvih koja je službeno najavila koji će pametni telefoni njihove serije dobiti nadogradnju na najnoviji Android O operativni sustav.

Oglas

Glavni izvršni direktor kompanije OnePlus, Pete Lau, je putem Twittera objavio kako će najnoviju Android poslasticu dobiti OnePlus 3 i pametni telefoni. Dakle, mirno mogu spavati svi vlasnici spomenutih uređaja znajući da ih najnovija Android nadogradnja nikako neće zaobići.

Naravno, s obzirom da Google još uvijek nije najavio kada će se održati službena premijera ovog operativnog sustava, ne možemo niti od kompanije OnePlus očekivati neki vremenski okvir u kojemu se očekuje nadogradnja spomenutih uređaja na ovaj OS.

Najnovija verzija Android operativnog sustava još uvijek nema svoj službeni naziv te se za sada koristi naziv Android O. S obzirom da su se na Google I/O konferenciji gostima nudili Oreo keksi za grickanje, pretpostavlja se da će upravo Android Oreo biti službeni naziv slijedeće verzije ovog operativnog sustava.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.