OnePlus 6: prve slike otkrivaju atraktivan dizajn i još ponešto

Fotografija članka: OnePlus 6: prve slike otkrivaju atraktivan dizajn i još ponešto

OnePlus 5 je prošle godine bio jedan od najpoželjnijih flagship smartfona na tržištu, a ne sumnjamo kako će kompanija tu tradiciju nastaviti i sa novim, nadolazećim OnePlus 6 modelom.

Oglas

Redizajnirana je OnePlus 5T varijanta došla sa novim 18:9 standardom ekrana, pa se sada pitamo što bi nam to mogao donijeti nadolazeći OnePlus 6 model i kako bi mogao izgledati? Možda imamo odgovor na to pitanje, s obzirom da su se nedavno na Internetu pojavile fotografije na kojima se nalazi nadolazeći smartfon kompanije OnePlus, a prema onome što se može vidjeti možemo reći da mu je dizajn neka kombinacija iPhone X i Galaxy S9+ smartfona.

Slika prednje strane uređaja jasno otkriva da će gornji dio ekrana imati trenutno vrlo popularni „zub“ ili izrez u iPhone X stilu koji je vrlo vjerojatno udomio selfie kameru i zvučnik. Osim toga ova slika otkriva i njegovu softversku stranu koja je bazirana na Android 8.1 Oreo operativnom sustavu povrh kojeg se nalazi OxygenOS 5.1 korisničko sučelje.

Količina radne memorije iznosi 6 GB, a uređaj raspolaže i sa 64 GB interne pohrane što je neki standard za OnePlus uređaje još od OnePlus 3 modela. Na stražnjoj se strani uređaja nalazi vertikalno položena dvostruka kamera ispod koje se nalazi senzor otiska prsta kvadratnog oblika.

Za sada se čini da je ovdje riječ samo o prototipu OnePlus 6 smartfona koji će službeno biti predstavljen u lipnju, tako da nećemo još dugo morati čekati da vidimo koliko su ove slike vjerodostojne.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.