OnePlus 6 će biti nešto skuplji od 5T, dolazi u tri inačice?

Fotografija članka: OnePlus 6 će biti nešto skuplji od 5T, dolazi u tri inačice?

“Flagship killer” najčešći je pojam koji se veže uz kompaniju OnePlus, jer su svoje top modele s vrhunskim karakteristikama prodavalo za osjetno manje novca u odnosu na konkurenciju. Je li tome došao kraj?

Oglas

Podsjetimo se, OnePlus 5T je smartfon koji konkurira top smartfonima konkurentskih kompanija kao što su Sony Samsung, Huawei, Motorola, HTC, LG ili Apple. No, vremena se mijenjaju, ali ne baš u korist kupaca, jer prema najnovijim najavama novi OnePlus 6 više neće biti “flagship killer” nego samo “flagship”. Zašto? Cijena će mu navodno biti osjetno veća od petice.

Kada se pojavio, OnePlus 5T se prodavao za 475$, dok će OnePlus 6 u osnovnom modelu s 64GB koštati 50$ više, točnije 525$. Navodno će se pojaviti još dva modela – sa 128 GB interne memorije (600$), te 256 GB (700$). Ipak, cijena je i dalje ispod konkurencije, ali je razlika sve manja.

Ako nas pitate, to je očekivano. Slična se situacija događa i kod nekih drugih kompanija, sve one se nakon nekog vremena počnu po cijeni približavati top kompanijama. Svoju će konačnu presudu kao i uvijek dati – kupci.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.