OnePlus 5T Star Wars Edition uskoro dostupan i u Europi

Fotografija članka: OnePlus 5T Star Wars Edition uskoro dostupan i u Europi

OnePlus je nedavno u Indiji predstavio posebnu varijantu svog 5T flagship smartfona namijenjenu fanovima Star Wars serijala.

Oglas

Iako se prvo pisalo da će OnePlus 5T Star Wars Edition biti namijenjen ekskluzivno indijskom tržištu, sada je došla potvrda da će se ovaj pametni telefon prodavati i u Europi gdje će biti dostupan za kupnju od 14. prosinca. Službeno predstavljanje za Europu zakazano je za 13. prosinca u 16 sati.

Iz nekog razloga kompanija OnePlus nije 5T Star Wars Edition model namijenila cijeloj Europi već samo Finskoj, Švedskoj i Danskoj, gdje će se ovaj pametni telefon prodavati po cijeni od 500€ za model sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, dok će se verzija sa 8 GB radne i 128 GB interne memorije prodavati za 560€.

Za sada nije poznato hoće li OnePlus 5T Star Wars Edition kasnije biti dostupan u još nekim europskim zemljama. Ako se pitate koje su razlike između standardne OnePlus 5T i Star Wars Edition varijante, one su samo estetske prirode, jer su sve specifikacije ostale potpuno identične.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.