OnePlus 5 – znamo cijenu

Fotografija članka: OnePlus 5 – znamo cijenu

Nekoliko online prodavača je objavilo prodaju OnePlus 5 na svojim web stranicama, a uz opise specifikacija objavili su i cijene.

Oglas

Unatoč ne baš bajnom početku, OnePlus si je udario čvrste temelje kao uspješna firma sa modelima  i   Ove godine nestrpljivo čekamo nasljednika .

Na online trgovini  se može ostaviti e-mail za notifikaciju kad Oneplus 5 bude na lageru. Slična objava se pojavila i na Oppomart-u. Oppomart je već nekoliko puta u prošlosti objavljivao cijenu uređaja unaprijed. Za OnePlus 5 su stavili i cijenom 449$ odnosno €422.28 za Europsku Uniju. Oglas je objavljen za prednarudžbe i u napomeni stoji da isporuka kreće od lipnja 2017.

U opisu se spominje brza memorija UFS 2.1 i Dash charge 2.0 brzo punjenje. Također je objavljena jedna fotografija koja je već prije procurila. Imajte na umu da navedena specifikacije nisu konačne ni potvrđene, nego su vjerojatno temeljene na glasinama.

Očekujemo da će Oneplus 5 imati , QHD ekran i 3600 mAh baterije. Mozak će mu biti aktualni Snapdragon 835 i imat će 6 ili 8 GB RAM-a te do 256 GB unutarnje memorije. Na stražnjoj strani će biti  kao na . Nadam se da ćemo ubrzo čuti i službene vijesti, pa obratite pažnju.

Više o temi

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.