OnePlus 5 se resetira pri pozivu upućenom hitnim službama?

Fotografija članka: OnePlus 5 se resetira pri pozivu upućenom hitnim službama?

Ukoliko ste nekim slučajem vlasnik novog OnePlus 5 flagshipa ili ga namjeravate kupiti tada svakako obratite pozornost na jednu nimalo bezazlenu vijest.

Oglas

Naime, pojavilo se niz informacija kako se OnePlus 5 resetira to jest ponovno pokreće ukoliko korisnik pokuša nazvati 911, a isti se problem pojavljuje i u Europi pri pozivu na broj hitnih službi 112. Na Redditu je nekoliko korisnika potvrdilo kako se ovaj pametni telefon ponovno pokreće kada se zove broj hitne službe.

Ranije generacije OnePlus uređaja nisu imale ove probleme, barem ih nitko nije objavio. Doduše pričalo se kako je OnePlus One imao sličan problem, ali se kompanija u vezi toga nikada nije oglasila na OnePlus forumu.

Naravno, ne moramo ni spominjati kako bi kompanijin glavni prioritet sada trebalo biti rješavanje ovog ozbiljnog problema. Navodno se kompanija ovoga puta oglasila u vezi navedenog problema te su odgovorili kako već rade na tome da se situacija što prije riješi. Ukoliko i vi doživite ovu neugodnost na svom OnePlus 5 flagship pametnom telefonu kontaktirajte proizvođača na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.