OnePlus 5: riješen problem resetiranja pri pozivima upućenim hitnim službama

Fotografija članka: OnePlus 5: riješen problem resetiranja pri pozivima upućenim hitnim službama

Nedavno smo pisali kako se kompanija OnePlus suočila sa prilično ozbiljnim problemom.

Oglas

Naime, mnogi su se korisnici OnePlus 5 flagsipa požalili kako se njihov novi pametni ljubimac resetira pri pozivu upućenom hitnim službama. Ovo je kako i sami možete zamisliti vrlo ozbiljna situacija koja je zahtijevala što brže rješenje od strane ove mlade kineske smartfon kompanije.

Moramo priznati kako je kompanija OnePlus vrlo brzo reagirala te je testirana nova softverska nadogradnja koja će vrlo brzo riješiti ovaj problem.

Nadogradnja je krenula na OnePlus 5 pametne telefone, pa ako kojim slučajem u svom vlasništvu imate ovaj flagship tada ste možda već i dobili ponudu da svoj smartfon nadogradite na OxygenOS 4.5.6.

Cilj ove nove pojedinačne nadogradnje softvera je samo jedan, a to je hitni popravak gore navedenog problema sa resetiranjem pri upućivanju poziva hitnim službama kao što su brojevi 911 ili 112. Nadamo se da će nakon ove nadogradnje svi korisnici OnePlus 5 flagshipa mirnije spavati znajući da će se u bilo kakvim hitnim situacijama moći pouzdati u svoj pametni telefon.

Ova OTA (over-the-air) nadogradnja dolazi u veličini od samo 32 MB tako da ju možete skinuti na svoj OnePlus 5 uređaj čak i ako niste spojeni na neku Wi-Fi mrežu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.