OnePlus 5 – prvi primjer fotke

Fotografija članka: OnePlus 5 – prvi primjer fotke

Na službenom twitter profilu tvrtke OnePlus osvanuo je prvi primjer fotografije sa nadolazećeg flagshipa OnePlus 5 pa pogledajte fotografiju.

Oglas

Kako se sve više bliži predstavljanje uređaja, a koje će biti negdje tokom ljeta, tako i doznajemo sve više detalja. Nakon testiranja i objave u jednom webshopu preko koje smo , dobili smo i za OnePlus 5. Sada je došlo vrijeme za uzorak fotografije uslikane OnePlus-om 5.

Na OnePlus profilu na tweeter uz objavu na kojoj su dvije spojene fotografije sa brojevima “1” i “2” stoji pitanje: “Možete li odrediti koja je fotografija uslikana OnePlus-om 5?”. Veću sliku možete , ali ne radi se o punoj rezoluciji nego je radi tweetera smanjenja na 1024×512 piksela.

Prema svemu sudeći slika pod brojem “2” uslikana je peticom, barem se tako nadam. Na slici se bolje vide detalji pri slabom osvjetljenju, ljepše su boje i puno je manje šuma u odnosu na sliku “1” (za koju zapravo ne znamo čime je uslikana).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.