OnePlus 5 – pojavile se prve prave fotke dvostruke kamere?

Fotografija članka: OnePlus 5 – pojavile se prve prave fotke dvostruke kamere?

Početkom tjedna pojavile su se prve fotografije koje je snimila dvostruka stražnja kamera nadolazećeg OnePlus 5 smartfona.

Oglas

Kao što ćete moći vidjeti na podacima niže, fotke je napravio OnePlus uređaj oznake A5000, a koja se vjerojatno odnosi na OnePlus 5, jer prethodni modeli imaju svoje oznake – OnePlus 3ima A3000, a OnePlus 3T nosi oznaku A3010.

Pošto je u Kini broj 4 nesretan broj, neće biti modela oznake “4”.

Iako to još nije službeno potvrđeno, oni koji se nešto bolje razumiju u fotografiju tvrde kako bi se moglo raditi o dvostrukoj kameri, pogotovo to pokazuje stražnja fotka s većom količinom zamagljenih dijelova, odnosno prikaz dubine koji je svojstven dvostrukim kamerama. Čak postoji priča kako bi se moglo raditi o senzorima od 16 MP od kojih prvi snima široki kut, a drugi dubinu.

Što se tiče hardveraja on je uglavnom poznat, o čemu smo i ranije. OnePlus 5 će navodno imati 5,5 inčni AMOLED ekran FHD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, radit će na Snapdragon 835 procesoru i navodno će imati čak 8 GB RAM-a, dok će imati interne memorije 64 GB ili 128 GB interne memorije. Navodno će raditi na Android 7.1.1 Nougat OS-u povrh kojeg je OxygenOS, a baterija bi trebala imati 4000 mAh.

Očekujemo kako će se OnePlus 5 u prodaji pojaviti u lipnju ove godine, negdje uoči ljeta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.