OnePlus 5: novi vrući detalji o nadolazećem flagshipu

Fotografija članka: OnePlus 5: novi vrući detalji o nadolazećem flagshipu

Mlada je i ambiciozna kineska kompanija OnePlus na Twitteru službeno potvrdila kako će njezin najnoviji flagship smartfon doći sa popularnom dvostrukom stražnjom kamerom.

Oglas

Potvrda je došla u obliku slike koja nam sada službeno otkriva dizajn stražnjeg panela ovog pametnog telefona. Kao što možete vidjeti dvostruki je modul kamere postavljen vodoravno u gornjem lijevom kutu ovog flagshipa, a kraj njega se smjestila LED bljeskalica. Traka antene diskretno prati obline ovog uređaja koji nam na slici, barem straga, izgleda veoma privlačno i elegantno.

Između ostaloga ova službena slika otkriva i MicroSD/SIM utor koji se nalazi sa desne strane iznad Power tipke. Uređaj je na slici prikazan u crnoj boji tako da vjerujemo da će ova boja biti regularna varijanta dostupna za kupnju, a ne limitirana verzija kao što je to bilo sa OnePlus 3T modelom.

Carl Pei je kao suosnivač kompanije na službenoj OnePlus web stranici objavio video zapis u kojemu se uspoređuju performanse mikrofona između OnePlus 3 i OnePlus 5 modela. Kompanija se ovoga puta na OnePlus 5 smartfonu odlučila za mikrofon širokog dinamičkog raspona i možemo samo reći da ne morate biti neki posebni stručnjak za zvuk kako bi primijetili razliku. Poslušajte u nastavku ovu usporedbu, a mi s nestrpljenjem čekamo 20. lipanj i službenu OnePlus 5 premijeru.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.