OnePlus 5 i Lamborghini: zvijezde u najekstremnijem unboxingu ikad

Fotografija članka: OnePlus 5 i Lamborghini: zvijezde u najekstremnijem unboxingu ikad

I dalje se ne sliježe prašina oko jednog od najpoželjnijih flagship pametnih telefona današnjice koji dolazi iz mlade kineske kompanije OnePlus.

Oglas

Riječ je o OnePlus 5 modelu, a zanimljivo je kako smo na Internetu našli jednu smiješnu usporedbu koja kaže kako je ovaj pametni telefon poput zgodne žene koja svojim izgledom privlači pažnju vozača te uzrokuje zastoj na cesti. :) No šalu na stranu, OnePlus 5 je privlačan mnogim korisnicima zahvaljujući svojim odličnim značajkama, odličnom dizajnu i specifikacijama te dobroj cijeni. Jedva čekamo da ga primimo u svoje ruke i za vas napravimo detaljnu recenziju.

Dio svake naše recenzije je unboxing i prvi dojmovi o pametnom telefonu koji testiramo. I koliko god se trudili biti zanimljivi u svojim video zapisima i prvim dojmovima, sigurni smo da jedan unboxing nikako ne možemo nadmašiti :) Toga je svjesna i kompanija OnePlus koja se za službeni unboxing video odlučila u zaista nevjerojatnim uvjetima.

Naime, kineska je kompanija OnePlus angažirala čovjeka po imenu Arron Crascall koji je poznat po svojim ludorijama da za njih odradi službeni unboxing OnePlus 5 flagshipa i to ni manje ni više nego u najnovijem i ekstremno brzom Lamborghini Aventador ljepotanu.

Tako je jedno sasvim uobičajeno snimanje prvih dojmova preraslo u ekstremni unboxing brzine i snage – kako automobila tako i pametnog telefona. U video zapisu u nastavku pogledajte kako Arron pri brzini većoj od 300 kilometara na sat raspakirava OnePlus 5 i istovremeno pokušava doći do zraka. Video će vas definitivno nasmijati, a Arron je čak odlučio zaustaviti vozača Lamborghinija kako bi isprobao OnePlus 5 dvostruku stražnju kameru. Naravno naslikavao je sebe ispred ovog prekrasnog žutog i ekstremno brzog automobila koji bi svatko poželio u svojoj garaži.

Pogledajte video u nastavku i uvjerite se sami.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.