OnePlus 5 flagship killer uskoro u prodaji u Mint Gold boji?

Fotografija članka: OnePlus 5 flagship killer uskoro u prodaji u Mint Gold boji?

Nedavno predstavljeni OnePlus 5 “flagship killer” već je dostupan za kupnju u Kini i to u Midnight Black varijanti sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije po cijeni od 539 USD te u Slate Gray varijanti sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koja se prodaje po cijeni od 479 USD.

Oglas

No to možda neće biti jedine dvije boje u kojima će ovaj smartfon biti dostupan za kupnju, jer kineska agencija za certifikaciju TENAA na kojoj se pojavio OnePlus flagship otkriva da će ovaj uređaj biti dostupan u tri boje. Tako TENAA otkriva da će OnePlus 5 biti dostupan i u Mint Gold varijanti koja će naknadno doći u prodaju. Jedina nam je nepoznanica ovdje kako to da je TENAA pod bojama navela drugačije nazive crne i sive boje, pa tako na slici u nastavku možete vidjeti kako je kineska agencija za certifikaciju OnePlus 5 flagship navela u Gun gray, Mint Gold i Stars black boji. Nama su upitnici iznad glave, jer se na službenoj OnePlus 5 stranici navode gore spomenute Midnight Black i Slate gray boje. Zaključit ćemo samo jedno, a to je da je imenovanje boja današnjih pametnih telefona postao svojevrsni trend koji bi neki nazvali i nepotrebnim kompliciranjem (da ne kažemo preseravanjem svih proizvođača).

Flash prodaja OnePlus 5 flagshipa je prošla odlično za kompaniju te je ovaj pametni telefon kompletno rasprodan putem svih prodajnih kanala unatoč kompanijinom obećanju kako će se u zalihama naći dovoljno primjeraka za prodaju. Dakle, u Kini je mnogo njih ostalo bez svog OnePlus 5 primjerka. Kompanijin je glavni izvršni direktor čak i nagovijestio kako bi se moglo dogoditi i da će određen broj OnePlus 5 primjeraka biti povučen sa ostalih nekineskih tržišta kako bi bio dostupan za kupnju u Kini. No, to neće uključiti Mint gold varijantu ovog smartfona.

Ona će se u prodaji naći nešto kasnije, baš kao što je i Soft gold verzija OnePlus 3 i 3T smartfona bila puštena u prodaju nekoliko mjeseci nakon što su prvi modeli pušteni u prodaju. Ostaje nam samo nadati se kako će i ova zanimljiva Mint gold verzija OnePlus 5 flagshipa biti što ranije puštena u prodaju, a do tad ćemo se čuditi ovom čudnom trendu imenovanja boja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.