OnePlus 5 flagship killer rastura na AnTuTu testiranju!

Fotografija članka: OnePlus 5 flagship killer rastura na AnTuTu testiranju!

Pitamo se hoće li mlada kineska kompanija OnePlus moći opravdati nadimak „flagship killer“ koji su dali svim svojim, pa tako i ovom nadolazećem OnePlus 5 pametnom telefonu.

Oglas

Naime, rezultati koje je ovaj pametni telefon postigao na AnTuTu benchmarku spadaju u neki flagship prosjek, a riječ je o brojci od preko 176.000 bodova. Dakle u rangu je sa ostalim pametnim telefonima koji rade na najnovijem SD 835 procesoru. Da li je ovo neka probna, testna verzija OnePlus 5 flagshipa ili je riječ o finalnom proizvodu nećemo znati dok ga sami ne pustimo kroz razno razna benchmark testiranja. Osim postignutih rezultata na testiranju, AnTuTu je potvrdio i neke od specifikacija koje se očekuju na novom OnePlus5 flagshipu.

Tako pametni telefon sa brojem modela A5000 ili bolje rečeno OnePlus 5 prema ovoj benchmark bazi podataka dolazi sa ekranom FHD rezolucije za koji se priča da će imati dijagonalu od 5.5 inča. Ovaj će se flagship u svome radu oslanjati na najnoviji Qualcomm Snapdragon 835 procesor koji će biti uparen sa Adreno 540 grafikom i 6 GB radne memorije.

OnePlus 5 će između ostaloga doći i sa 64 GB interne memorije, dok će softversku stranu priče pokriti Android 7.1.1 Nougat operativni sustav. S obzirom da je OnePlus 3T za kupnju dostupan u varijantama sa 64 ili 128 GB interne memorije, postoji velika mogućnost da će i OnePlus 5 biti dostupan sa 128 GB pohrane.

Iako AnTuTu otkriva samo jednu stražnju kameru sa senzorom od 16 MP, sve su glasnija šuškanja kako će se OnePlus 5 pojaviti sa dvostrukom stražnjom kamerom koja je danas top trend u svijetu smartfona. I za kraj nam AnTuTu otkriva i kako će ljubitelji selfie fotografija biti zadovoljni sa 16 MP prednjom kamerom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.