OnePlus 5 će biti najtanji flagship pametni telefon?

Fotografija članka: OnePlus 5 će biti najtanji flagship pametni telefon?

Kompanija OnePlus nas još uvijek drži u neizvjesnosti kada je u pitanju službena premijera dugoočekivanog kompanijinog flagship pametnog telefona. Šuška se o 15. lipnju kao datumu predstavljanja, no ta informacija nije službeno potvrđena.

Oglas

Kao i kod svakog nadolazećeg pametnog telefona tako se i kod OnePlus 5 flagshipa mnogo informacija i specifikacija zna unaprijed. Zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 835 procesoru znamo da će OnePlus 5 biti moćan pametni telefon, a toj činjenici pridonosi i informacija kako je stražnja kamera napravljena u suradnji sa DxO. Naći će se tu i senzor otiska prsta smješten sa prednje strane uređaja, a vrlo je vjerojatno da će OnePlus 5 zadržati i standardni 3.5 mm audio izlaz.

Zahvaljujući glavnom izvršnom direktoru i suosnivaču kompanije OnePlus sada imamo još jedan vrlo zanimljivi detalj o nadolazećem flagshipu. Pete Lau je na kineskoj društvenoj mreži Weibo objavio kako će OnePlus 5 biti iznimno tanak. Dakle, sudeći prema toj objavi Pete Lau „vjeruje kako je OnePlus 5 najtanji flagship pametni telefon“.

Hm, tu se prvo postavlja pitanje kako to misli najtanji? Najtanji među svim flasghip smartfonima trenutno dostupnima na tržištu ili najtanji u kompanijinoj flagship seriji uređaja?

Odgovor još ne znamo, no svakako možemo zaključiti kako će, ukoliko se vodimo ovom izjavom glavnog izvršnog direktora kompanije, OnePlus 5 biti tanji od OnePlus 3T modela koji ima profil debljine 7.35 milimetara. OnePlus X ne ulazi u ovu priču iako je debljine samo 6.9 milimetara i to zato što ne spada u flagship klasu pametnih telefona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.