OnePlus 5 će biti najavljen 15. lipnja?

Fotografija članka: OnePlus 5 će biti najavljen 15. lipnja?

U lavini novih vijesti i glasina o novoj “petici”, pojavila se i jedna informacija sa, zasad još nepotvrđenog, plakata koji govori o skorom eventu kojeg će upriličiti OnePlus – predstavljanje OnePlus 5?

Oglas

Promotivna kampanja je u punom jeku, skoro svakodnevno nas bombardiraju nove informacije o nekom detalju OnePlus 5 (možete primjetiti da se ne zove OnePlus 4, ako bismo išli redom, jer je broj 4 nesretan u kineskoj kulturi). , na kojima je u prosjeku ovogodišnjih flagship modela, do , informacija ima koliko vam srce ište.

Vrlo nedavni plakat koji je procurio ukazuje na OnePlus događaj koji su zakazali za 15. lipnja, iako se na njemu nigdje izričito ne spominje OnePlus 5, ali s obzirom da se očekuje vrlo skora objava gorenavedenog modela, najaviti nešto drugo bilo bi kontraproduktivno od strane OnePlusa. Dakle, pretpostavit ćemo da će upravo “petica” biti zvijezda eventa.

Napomenimo da je moguće da je plakat lažan, tako da ovakvu informaciju uzmite sa zdravom dozom zadrške, iako je timing skoro pa savršen s obzirom na očekivanja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.