OnePlus 3T: pogledajte ludi unboxing u vojnom avionu

Fotografija članka: OnePlus 3T: pogledajte ludi unboxing u vojnom avionu

Već svi znamo kako su postali sve popularniji unboxing video uradci na YouTube kanalima za razno razne uređaje, pa tako i smartfone, a jedan od najoriginalnijih i svakako najluđih unboxinga koje smo imali prilike vidjeti je onaj u kojemu je glavna zvijezda OnePlus 3T smartfon.

Oglas

Kineskoj se kompaniji OnePlus činila kao originalna ideja i svakako jako zanimljiva snimiti unboxing video za njihov novi OnePlus 3T smartfon u mlaznom borbenom avionu. Kompanija je upravo to i učinila, a kako je to izgledalo možete pogledati na video zapisu u nastavku ovog teksta.

OnePlus je pozvao Jake Paul-a sa YouTube-a u Češku da napravi unboxing video njihovog 3T modela prilikom leta u vojnom mlaznom avionu gdje je Jake u kokpitu morao odraditi cijeli unboxing. Prema onome što imamo prilike vidjeti nije mu bilo nimalo jednostavno. :)

U dvominutnom video uratku Jake je istaknuo neke glavne značajke OnePlus 3T smartfona uključujući kvalitetno metalno kućište kao i Dash Charge tehnologiju brzog punjenja, a osim toga u videu su spomenuti i Qualcomm Snapdragon 821 procesor i 6 GB RAM-a.

Osim nabrajanja hardverskih specifikacija Jake je uspio tijekom leta okinuti i jedan selfie sa unaprijeđenom prednjom kamerom koja u ovom modelu ima 16 MP senzor. OnePlus 3T se već neko vrijeme isporučuje u SAD-u po cijeni od 430 USD za 64 GB, odnosno 480 USD za varijantu od 128 GB memorije, a od danas bi prodaja trebala početi i u Europi.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.