OnePlus 3T odlazi u mirovinu, odlučeno je!

Fotografija članka: OnePlus 3T odlazi u mirovinu, odlučeno je!

Glasine o novom modelu se sve više zahuktavaju, a prošlogodišnji OnePlus 3 i 3T su čini se na izdahu sa zalihama.

Oglas

Prvo smo preko glasina saznali modela OnePlus 5, a zatim smo . Tvrtka OnePlus nedugo nakon toga novi model, a uređaj je uočen i .  Priča se o nekoliko mogućih boja, a predsjednik uprave je otkrio koji će čipset koristiti. Budući da se nedvojbeno približavamo predstavljanja, tvrtka se namjerava očito usredotočiti samo na OnePlus 5.

Dakle, odlučeno je, umiroviti OnePlus 3T. Ostalo je još samo nekoliko primjeraka dostupnih za kupnju, pa ako želite 3T trebali biste požuriti. OnePlus kaže “ovo je posljednji poziv” za kupnju 3T “prije nego što se zaliha potroši”. Kada se to dogodi, bit će to kraj jednom od najboljih povoljnih flagshipa u 2016.

Ako se brinete za buduća ažuriranja softvera, tvrtka obećava da će “nastaviti i dalje donositi ažuriranja softvera i podršku za OnePlus 3 i 3T”. Nažalost se u brzom svijetu mobilne industrije takva obećanja često krše. Nadam se da to neće biti slučaj za OnePlusovu gamu iz 2016.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.