OnePlus 3T Gunmetal 128GB više nije u prodaji, dolazi OnePlus 5

Fotografija članka: OnePlus 3T Gunmetal 128GB više nije u prodaji, dolazi OnePlus 5

Iako ga više ne možete kupiti, osim ako je ponegdje u zalihama, u kompaniji tvrde kako ćete za svoj OnePlus 3T Gunmetal 128GB imati punu podršku.

Oglas

Pomalo potiho, u kompaniji su prestali s prodajom trenutno aktualnog i svog najjačeg pametnog telefona, OnePlus 3T Gunmetal, sa 128 GB interne memorije. Nisu se o tome službeno oglasili, nego su objasnili kako su mala kompanija i kako se trebaju koncentrirati na ono što dolazi, a to je novi OnePlus 5.

Ipak, korisnici OnePlus 3T Gunmetal smartfona se ne trebaju brinuti jer su u kompaniji najavili kako će i dalje softverski nadograđivati ovaj model.

Ako ste ga namjeravali kupiti, možda je bolje pričekati još kratko vrijeme, jer će se s prodajom odnosno isporukom krenuti početkom lipnja. Samo ćemo vas podsjetiti kako će navodno doživjeti napredak u svim karakteristikama – spominje se 5,5 inčni QHD ekran, Snapdragon 835, 8 GB RAM-a, 12 MP dvostruka stražnja kamera, keramičko kućište i još puno lijepih sitnica.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.