OnePlus 3 vau efekt: stigla prva službena slika

Fotografija članka: OnePlus 3 vau efekt: stigla prva službena slika

Nakon što smo objavili niz više ili manje realističnih slika nadolazećeg OnePlus 3 flagshipa, konačno je došlo vrijeme i za nešto malo upečatljivije i sigurnije – pojavio se prvi službeni render namijenjen novinarima.

Oglas

Dakle, nakon mnogih fotkica konačno smo dočekali i jednu službenu koja nam otkriva mnogo o dizajnu ovog nadolazećeg pametnog telefona. Danas je kompanijama vrlo teško osmisliti do sada neviđeni dizajn, pa se tako često događa da uređaji neodoljivo liče na svoje prethodnike ili ono što je možda čak i malo nezgodnije da liče na konkurentske pametne telefone. Mogli bismo reći kako ovakav pomalo nezgodan slučaj donosi i OnePlus 3 dizajn koji nas podsjeća na kombinaciju HTC i Meizu uređaja.

Na renderu se vide vrlo tanki okviri ekrana što je danas veoma tražena i popularna značajka svih flagship pametnih telefona, a uz to tu je i prekrasan metalni unibody dizajn. Uređaj zaista izgleda sjajno.

Sa prednje strane možemo vidjeti i fizičku home tipku u koju je integriran senzor otiska prsta – još jedna vrlo tražena i neizbježna značajka svih, pa čak i jeftinijih pametnih telefona. Prema renderu nam se čini kako je uređaj vrlo tanak i elegantan, a sa strane se osim tipke za podešavanje glasnoće i tipke za uključivanje uređaja nalazi i treća tipka koja bi mogla služiti ili kao „okidač“ kamere ili posebna tipka sa izravno uključivanje „Silent“ to jest tihog načina rada ili pak nešto treće. Između ostaloga smo saznali i kako OnePlus 3 neće doći sa baterijom kapaciteta 3.500 mAh kako su neki nagađali, već se se ispod poklopca naći manja baterija kapaciteta 3.000 mAh. Ukoliko vas zanima kakve bi još specifikacije trebao donijeti ovaj nadolazeći flagship, slobodno kliknite i čitajte. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.