OnePlus 3 – premijera 14. lipnja, prodaja 16. lipnja bez pozivnica!

Fotografija članka: OnePlus 3 – premijera 14. lipnja, prodaja 16. lipnja bez pozivnica!

Službena premijera novog OnePlus 3 pametnog telefona, a koji će ponovo uzburkati mobilnu industriju, očekuje se za desetak dana. Konferencija će ponovo biti 3D VR, dakle virtualna, kažu “The Loop”.

Oglas

Kažu kako će ovo biti jedan potpuno novi nivo virtualnog iskustva, kažu kako će to biti interaktivni event, i vi ćete moći utjecati na nju, kao neka vrsta VR Storea, ali tamo negdje u svemiru. Sama se aplikacija za praćenje može besplatno skinuti s Google Playa na .

Premijera je 14. lipnja, a vremenski će biti ovako:
– 12.30 PM EDT (New York)
–  9.30 AM PDT (San Francisco)
–  4.30 PM UTC/GMT
–  5.30 PM BST (London)
–  6.30 PM CEST (Zagreb)
– 10.00 PM IST (Bengaluru)

Druga zanimljiva vijest je kako će se novi OnePlus 3 početi prodavati dva dana nakon službene premijere, dakle 16. lipnja, prvo u Kini a nešto kasnije i u ostatku svijeta. Ono što su konačno napravili na radost mnogih je ukidanje onih famoznih pozivnica, tako da ćete vjerojatno puno brže doći do svog OnePlus 3 smartfona.

A o hardveru sve znate, sam vrh. Očekuje se 5,5 inčni ekran Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, radit će na Snapdragon 820 procesoru na 2,15 GHz, imat će 4 GB RAM-a (spominje se i model sa 6 GB RAM-a), te će imati 64 GB interne memorije. Korisnike očekuju i kamere od 8 MP i 16 MP, kao i baterija od 3000 mAh. Naravno, radit će na Android 6.0.1 Marshmallow operativnom sustavu, odnosno Qxygen OS-u.

A cijena? Za sada nepoznata. S obzirom da više nema pozivnica, mnogi se pitaju koliko će agresivno OnePlus krenuti u prodaju samog OnePlus 3 smartfona, naravno pri tome mislimo na cijenu. Očekujemo kako bi mogla biti nešto viša no opet itekako konkurentska u odnosu na slične modele drugih proizvođača. Neslužbeno, možete očekivati cijenu od oko 430$.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.