OnePlus 3: Pitate se kako izgledaju fotke uslikane ovim flagship smartfonom?

Fotografija članka: OnePlus 3: Pitate se kako izgledaju fotke uslikane ovim flagship smartfonom?

Kako se sve više bliži datum predstavljanja OnePlus 3 flagship pametnog telefona tako se kompanija odlučuje objavljivati sve više i više informacija i teaser-a kako bi potencijalne korisnike zainteresirala za njegovu kupnju.

Oglas

Osim što je službena premijera zakazana za 14. lipanj, a već 16. lipnja kreće prodaja ovog pametnog telefona bez famoznog i ne baš popularnog sistema pozivnica, saznali smo i kako će se prodavati na nizu takozvanih pop-up događanja u odabranim gradovima diljem svijeta.

Nedavno se ovaj uređaj pojavio i na Geekbench bazi podataka, a na osim ostvarenih benchmark rezultata možete vidjeti i koje nas hardverske specifikacije kod OnePlus 3 flagship-a očekuju.

Kompanija je odlučila malo promovirati i fotografske mogućnosti svog četvrtog nadolazećeg flagship pametnog telefona i to putem službenog Twitter profila. U nastavku možete vidjeti nekoliko primjeraka fotografija uslikanih ovim pametnim telefonom. Veličina tih fotografija je smanjena pa je zapravo teško bilo kako, a kamoli objektivno suditi o kvaliteti fotografija dok uređaj ne budemo držali u svojim rukama.

Još uvijek ima dosta vremena do službene premijere OnePlus 3 pametnog telefona pa smo stoga sigurni da nas čeka još pregršt informacija i teaser-a kojima će nas prije predstavljanja počastiti ova sve popularnija kineska kompanija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.