OnePlus 3 i 3T počeli su dobivati Android 7.0 Nougat nadogradnju

Fotografija članka: OnePlus 3 i 3T počeli su dobivati Android 7.0 Nougat nadogradnju

Kao što su i obećali u kompaniji, popularni OnePlus 3 i 3T pametni telefoni su počeli dobivati Android 7.0 Nougat nadogradnju.

Oglas

Ona se temelji na OxygenOS 4.0 nadogradnji za OnePlus 3 i OnePlus 3T pametne telefone. Treba spomenuti kako se OTA stabilna Android N inačica počela distribuirati postepeno, tako da će proteći nekoliko dana dok se ona ne pojavi na oba smartfona širom svijeta.

Neke od glavnih noviteta koje donosi Android 7.0 Nougat je novi dizajn notifikacijskog centra i postavki (Settings), multitasking u više prozora, nove funkcionalnosti statusne trake, dodatne mogućnosti personalizacije,… očekuju se i novi emoji, efikasniji Doze za trajanje baterije i još neke sitnice.

S obzirom da se radi o većoj nadogradnji, preporučujemo da je skidate preko Wi-Fi veze, jer je veličine 1 GB. Isto tako, baterija bi trebala imati barem 50% energije.

Vjerojatno će vas zanimati i detaljne usporedne karakteristike OnePlus 3 i 3T smartfona, naravno to možete vidjeti na našoj i vašoj besplatnoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.