OnePlus 3 i 3T dobivaju Android O do kraja godine

Fotografija članka: OnePlus 3 i 3T dobivaju Android O do kraja godine

Predstavnik OnePlusovog tima za OxygenOS Robin Z rekao je kako će nadogradnja na Android O za prošlogodišnje uređaje OnePlus 3 i 3T stići do kraja godine.

Oglas

Prošlogodišnji flagship killeri i i dalje žare i pale. No, nakon izlaska mnogi su se zapitali hoće li softverska podrška prestati kao što se to dogodilo sa OnePlus 2 nakon izlaska novijeg modela jer je OnePlus je ipak odlučio kako taj uređaj

Robin Z iz razvojnog tima za OxygenOS je na AMA eventu u ponedjeljak izjavio kako će ovi uređaji ipak dobiti novu verziju Androida 8.0 (za čije pravo ime ) i to do kraja ove godine. Možda će se opet ponoviti scenarij od prošle godine kada su vlasnici OnePlusovih uređaja na dočeku nove 2017. godine, 31. prosinca i to tek nekoliko sati prije ponoći dobili obavijest za nadogradnju na Android 7.0 Nougat (OxygenOS 4.0.0).

Iako jako nategnuto, OnePlus je ipak ispunio svoje obećanje u zadanom roku. Možemo dakle biti sigurni da će i OnePlus 5 dobiti nadogradnju na Android O, a možda i još neku verziju Androida nakon toga. Android P?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.