OnePlus 3 dobiva Oreo u zatvorenoj beta verziji, javna beta inačica mogla bi se pojaviti ovog mjeseca

Fotografija članka: OnePlus 3 dobiva Oreo u zatvorenoj beta verziji, javna beta inačica mogla bi se pojaviti ovog mjeseca

Izgleda da OnePlus pokušava biti prvi s Oreo ažuriranjem. Tvrtka je testirala Android 8.0 Oreo na OnePlus 3. Test je dio privatnog, zatvorenog beta programa, za razliku od otvorenog beta programa koji OnePlus nudi svim zainteresiranima.

Oglas

Iz tvrtke OnePlus rečeno je ispitivačima da se nadaju kako će imati stabilnu betu do sredine rujna, nakon čega slijedi otvaranje javne beta verzije do kraja mjeseca. To je krajnje ambiciozno vremensko razdoblje i nećemo se iznenaditi ako ga se OnePlus ne bude pridržavao. Ipak, ako se ispostavi da su precizni, OnePlus zaslužuje slavu zbog napornog rada na Oreu u rekordnom vremenu.

Za referencu, prva otvorena beta verzija za OnePlus 3 pokrenuta je 30. studenog 2016. godine. Stabilno ažuriranje počelo se uvoditi posljednjeg dana godine. Zanimljivo je da OnePlus radi na Oreo ažuriranju OnePlus 3, a ne na suvremenom 3T ili novom OnePlus 5. Moguće je da je u tijeku razvoj za sva tri uređaja.

U prošlosti, tvrtka je doživjela snažnan poraz zbog načina na koji je obrađivala ažuriranja za Android, uglavnom zbog otklanjanja Nougata za OnePlus 2 i zakašnjelog puštanja Marshmallowa za OnePlus X. Možda OnePlus pokušava očistiti svoj obraz.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.