OnePlus 3 će biti jeftiniji od svog OnePlus 2 prethodnika?

Fotografija članka: OnePlus 3 će biti jeftiniji od svog OnePlus 2 prethodnika?

Svima nam je već poznata činjenica kako bi svijetlo dana uskoro mogao ugledati flagship kineske kompanije OnePlus koja postaje sve popularnija u Kini, ali i izvan nje.

Oglas

Riječ je o OnePlus 3 modelu koji spada u jedan od očekivanijih uređaja 2016. godine, a koji su se još pametni telefoni našli na ovoj listi . Do nas je došla zanimljiva informacija koja je navodno potekla od radnika kompanije OnePlus, a ta se informacija tiče cijene ovog uređaja. Naime, ukoliko je podatak istinit tada će se OnePlus 3 prodavati po cijeni od 310$ (za standardnu varijantu), i to bi ga učinilo za 19$ jeftinijim od njegovog OnePlus 2 prethodnika čija je početna cijena bila 329$.

Isti izvor otkriva ono u što smo već i sami posumnjali, a to je da bi OnePlus 3 mogao doći u dvije varijante. Tu će navodno biti standardna varijanta sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom, 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, te high-end varijanta sa istim procesorom, ali 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Naravno, za očekivati je da će druga verzija ovog pametnog telefona imati veću cijenu od standardne verzije.

Neke prijašnje informacije spominju 16 MP stražnju i 8 MP prednju kameru te Android 6.0.1 Marshmallow kao operativni sustav povrh kojega će se nalaziti kompanijino vlastito Oxygen OS korisničko sučelje. Dijagonala ekrana nije specificirana, a informacije se kreću u rasponu od 5 do 5.5 inča. Kao datum predstavljanja spominje se 18. svibanj, no to nije službena informacija.

Ukoliko se ove informacije na kraju pokažu istinitima tada će u igru ući još jedan kineski pametni telefon sa Qualcomm-ovim flagship procesorom i konkurentnom cijenom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.