Omnia Pro 4 i 5 nam stižu u srpnju sa WinMo 6.5

Fotografija članka: Omnia Pro 4 i 5 nam stižu u srpnju sa WinMo 6.5

Model Samsung Omnia Pro je opremljen s 2.62-inčnim  zaslonom osjetljivim na dodir s rezolucijom od 320 x 320 piksela i 3.2 megapixelnom kamerom sa autofokusom. Samsung Omnia Pro 5 ima 2.4-inčni zaslon koji nije na dodir QVGA rezolucije.

 


 

Zajedničke karakteristike ovih mobilnih uređaja su slijedeće: mreža 3G, Wi-Fi 802.11 b / g Bluetooth i 2.1, GPS prijemnik, FM radio i utor za microSD memorijske kartice. Samsung Omnia Pro 4 i 5 Omnia Pro dovoljno su  tanki: 11,9 i 11,5 mm. Omnia Pro 4 i 5 također su certificirani od strane Sybase Afaria koji  omogućuje siguran pristup poslovnim aplikacijama. Ali, tu su i ugrađene aplikacije za društvene mreže i razmjene trenutnih poruka. Neće biti nikakvih zapreka da dijelite poslovne sadržaje  i ažurirate Facebook.  Kako mladi poslovni ljudi vole za malo opuštanja između poslovnih obveza slušati omiljenu glazbu u paketu dolaze 3.5mm audio slušalice. I fotić ima pristojne opcije: otkrivanje lica i osmjeha. Omnia telefoni su također idealni za jednostavno gledanje videa i dijeljenje s prijateljima.

 Samsung Omnia Pro 4 ide na prodaju u Europi, u srpnju,a Samsung Omnia Pro 5 će biti objavljeni u Aziji i Južnoj Americi u kolovozu. I opet, cijena novih proizvoda nije objavljena. U nastavku bacite pogled i na tehničke detaljne specifikacije.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.