OMGcommerce konferencija otkriva – online poslovanje i potrebe korisnika ključ su uspjeha

Fotografija članka: OMGcommerce konferencija otkriva – online poslovanje i potrebe korisnika ključ su uspjeha

OMGcommerce konferencija je u Zagrebu okupila brojne poduzetnike, trgovce, marketingaše kako bi razgovarali o važnosti i trendovima digitalne ekonomije.

Oglas

Nakon otvaranja konferencije, na kojem su govorili Dina Tomšić, voditeljica Zagrebačkog velesajma, te Damir Hozdić, voditelj poslovnog razvoja u MasterCard Hrvatska, održan je panel o ulasku velikih brendova u ecommerce segment te izazovima s kojima se susreću pri prelasku u online poslovanje. U diskusiji u kojoj su sudjelovali Damir Hozdić, MasterCard Hrvatska, Tomislav Pleša, Allianz i Ivan Bošnjak, Zepter zaključeno je kako je sada vrijeme velikih inovacija u platnoj industriji, koje veliki brendovi teško usvajaju jer su, radi svog naslijeđa, nefleksibilni. Govornici su istaknuli kako je disrupcija dobra za sve igrače na tržištu, te da se veliki ne boje konkurencije jer im ona pomaže da i sami inoviraju.

Prvi dan konferencije OMGCommerce obilježila su i zanimljiva predavanja Damjana Gebera iz Brigade, koji je govorio o tome kako i zašto online servisi trebaju imati svoje fizičke dućane, Daniel Prumers iz Critea, koji je govorio o mobilnim transakcijama, te je održan panel o ekonomiji na zahtjev i ekonomiji dijeljenja. Vrlo posjećeno predavanje bilo je ono o tome kako novi igrači izazivaju stare igrače u paketnoj dostavi koje su održali predstavnici tvrtki Locodels i Eurosender.

Drugi dan konferencije donosi Poslovne edukacije o digitalnoj ekonomiji za trgovce, marketingaše, IT-jevce i djelatnike u turizmu, a treći dan održat će se ekskluzivni Ecommerce Executive Forum koji će okupiti najbolje ecommerce lidere kako bi raspravljali o ključnim pitanjima domaće digitalne ekonomije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.