Omega Software: unaprjeđenje korištenja poslovnog rješenja Imperios

Racunalo.com foto

Omega Software: unaprjeđenje korištenja poslovnog rješenja Imperios

Kako je Fero-term jedan od vodećih distributera kupaonske opreme i sanitarnog materijala te jedan od naših značajnijih klijenata tako nam je vrlo bitno njihovo zadovoljstvo našim uslugama i poslovnim rješenjem Imperios pa je iz tog razloga ova radionica oblikovana specijalno za njihove potrebe i njihov način rada.

Glavni cilj radionice bio je okupiti sve voditelje poslovnica Fero-Term Maloprodaja d.o.o. kako bi im omogućili da iskoriste najbolje od Imperiosa te na taj način dodatno unaprijede svoje poslovanje. Radionica se sastojala od dva dijela. U prvom dijelu radionice raspravljalo se o najčešćim poteškoćama s kojima se susreću voditelji te načinu njihova rješavanja, dok  su u drugom dijelu naši konzultanti  predstavili postojeće mogućnosti kojima voditelji mogu lakše i efikasnije koristiti sustav.

Temeljem iskustva na ovoj, ali i prijašnjim sličnim radionicama, ovaj pristup se pokazao vrlo korisnim za klijente te tvrtka u budućnosti i nadalje planira takve radionice. Cilj nam je uz pomoć naših stručnjaka informirati i educirati klijente što jednostavnijem korištenju Imperiosa na obostrano zadovoljstvo.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.