Omega software predavač na Microsoft Windays 2009 konferenciji

Racunalo.com foto

Omega software predavač na Microsoft Windays 2009 konferenciji

Mia Živković, projekt manager, održala je predavanje za WinDays 9 Technology na temu „Informatički projekti – igre na sreću ili kontinuirano stvaranje poslovne vrijednosti?“. Kako svjetske statistike ukazuju na poražavajuće rezultate uspješnosti realizacije projekata u IKT sektoru, svrha ovog predavanja je bila prenijeti spoznaje iz dosadašnjeg iskustva i ukazati na kritične faktore bez kojih projekt sigurno neće uspjeti, a koji su vrlo često zanemareni ili im se ne pristupa s relevantnom dozom ozbiljnosti. 
Predavanje je bilo namijenjeno poslovnom sektoru odnosno ljudima koji nisu iz struke, a koji mogu biti uključeni u realizaciju nekog informatičkog projekta.

Rikard Pavelić, razvojni inženjer je za WinDays 9 Virtual pripremio predavanje na temu „Paralelno procesiranje podataka – razduživanje zaliha“. Radi se o stručnoj temi koja je prvenstveno namijenjena ERP programerima te voditeljima odjela razvoja. Na predavanju je predstavljena problematika razduživanja zaliha te je opisana izrada algoritama za paralelno procesiranje. Prezentacije možete pogledati na , a kroz nekoliko dana na istom linku će biti dostupne i video snimke predavanja.

„Kako je Microsoft Windays jedna od najzanimljivijih i najvećih poslovno-tehnoloških okupljanja te je ujedno proglašena i najboljom poslovnom konferencijom za 2008. godinu, Omega software je i više nego zadovoljna svojim angažmanom na ovogodišnjoj konferenciji. Iako je inicijalno prijavljeno više tema, između ostalog i za poslovni dio konferencije, prethodno spomenuta dva predavanja su pokrila zanimljiva područja koje naša tvrtka u svom radu svakodnevno primjenjuje“, izjavila je Ivana Šiškić, voditeljica marketinga Omega software.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.