Omega software osvojila treće mjesto u istraživanju najbolji poslodavac

Fotografija članka: Omega software osvojila treće mjesto u istraživanju najbolji poslodavac

Omega software sudjelovala je u istraživanju u kategoriji malih tvrtki (s više od 20 i manje od 50 zaposlenih). Ove godine Omega software  postigla je najveći uspjeh do sada osvojenim trećim mjestom. Nagradu u ime tvrtke je preuzela Gabrijela Varga, članica Uprave za podršku klijentima i poslovanju tvrtke. U kratkom obraćanju uzvanicima zahvalila je na priznanju, te istaknula da će istraživanje imati potporu Omege i ubuduće jer na sustavan i objektivan način pokazuje koliko kvalitetno tvrtke upravljaju ljudskim resursima.

Istraživanje je provedeno na temelju anonimnog upitnika, a tvrdnje su razvrstane u sedam kategorija: korporativna komunikacija, organizacija rada, međuljudski odnosi, radni uvjeti , razvojne mogućnosti, lojalnost zaposlenika i zadovoljstvo radnim mjestom. Top tri male tvrtke u Hrvatskoj od ostalih odskaču u kategoriji međuljudskih odnosa i radnih uvjeta.

Na svečanoj dodjeli su osim nagrada za najbolje poslodavce, dodijeljene i nagrade trima tvrtkama koje primjenjuju najbolje HR prakse i koje su realizirale uspješne projekte s područja upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj.

Omega software osvojila treće mjesto u istraživanju najbolji poslodavac

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.