Omega software na Career Day-u 2010

Fotografija članka: Omega software na Career Day-u 2010

Omega software na Career Day-u 2010

Kako se prošlogodišnja suradnja s FOI-om, vezana za predstavljanje poslovnog slučaja na FOI CORE-u, pokazala veoma uspješnom, Omega software odlučila je i ove godine biti dio ove tradicije predstavivši se na Career Day-u.

Studenti su pokazali veliki interes za ovakav način izlaganja poduzeća i direktnim kontaktom s interesantnim potencijalnim poslodavcem. „Smatram da je Career Day postigao iznimno dobar uspjeh ove godine i da je privukao veliki broj sudionika. Zapažen je povelik interes i od strane poduzeća koja su bila voljna biti dijelom ovog projekta.“ komentirao je Danijel Dadović, član AIESEC-a i jedan od organizatora projekta.

Veliku pažnju studenata plijenila je i mala nagradna igra koju je organizirala Omega na svom prezentacijskom pultu gdje su studenti trebali ispuniti nagradni upitnik znanja i ubaciti ga u kutiju, a najsretniji koji su točno odgovorili na pitanja su dobili nagrade. „Za vrijeme izvlačenja dobitnika dosta studenata se okupilo oko našeg štanda željno iščekujući rezultat izvlačenja, što je bilo baš simpatično“ izjavila je Sandra Turčić, jedna od predstavnica Omege.

Omega software na Career Day-u 2010

Omega software na Career Day-u 2010

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.