Omega software na 4. Student Future Day-u

Fotografija članka: Omega software na 4. Student Future Day-u

Omega software na 4. Student Future Day-u

Ove je godine Omega software odlučila nastaviti postojeću suradnju s akademskom zajednicom u Hrvatskoj pa je stoga i logičan slijed bilo i sudjelovanje na ovakvom jednom okupljanju mladih visokoobrazovanih snaga u kojima Omega software vidi svoj potencijalno kvalitetan kadar.
Osim klasičnog predstavljanja na prezentacijskom pultu, Omega software sudjelovala je i na okruglom stolu na kojem se kroz razgovor o praksama ljudskih potencijala u tvrtki predstavila kao kvalitetan poslodavac izazovan za rad budućim stručnjacima.

„Na Okruglom stolu smo prodiskutirali o ljudskim potencijalima u hrvatskim tvrtkama. Neke od konkretnih tema su bile pridobivanje kvalitetnih pojedinaca, važnost izgradnje kompetencija djelatnika, te važnost kontinuiranih edukacija i treninga. Također, imali smo priliku upoznati studente s Omegom kao IT tvrtkom koja svoj budući ljudski potencijal vidi i u mladim stručnjacima poslovno-ekonomskog profila. Iako se u javnosti u posljednje vrijeme često ističu izazovi povezani s ekonomskom situacijom koje cijelo tržište mora prebroditi, Omega software ni u ovakvim vremenima ne gubi fokus na dugoročno i vjerujemo u benefite koji će proizaći iz aktivnih nastupa i povezivanja s akademskom i stručnom zajednicom“, komentirala je Gabrijela Varga, voditeljica Odjela zajedničkih službi u Omega software.

Ivana Krolo, voditeljica Centra za razvoj ljudskih potencijala na ZŠEM-u izjavila je: „Drago nam je što je i Omega software iskazala interes za predstavljanjem na našem okupljanju. To ukazuje na činjenicu da budući stručnjaci koji izlaze iz naše poslovne škole postaju zanimljivi i sektoru informacijskih tehnologija na što smo izuzetno ponosni jer se radi o branši s izuzetno velikim potencijalom. Jedna od strateških smjernica ZŠEM-a je pružanje kvalitetne edukacije i na području managementa informacijskih sustava te se nadamo ostvariti stručne suradnje s tvrtkama koje se bave analizom i poboljšanjima poslovnih procesa kroz implementaciju poslovnih rješenja, poput Omega software.“

Omega software na 4. Student Future Day-u

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.