Omega software: konzultanti s borilačkim pojasevima

Fotografija članka: Omega software: konzultanti s borilačkim pojasevima

Promjene su posljedica odluke o fokusiranju na poslovno savjetovanje naših korisnika s ciljem stvaranja veće poslovne vrijednosti. Uz dosadašnju realizaciju projekata želimo našim klijentima pružiti još kvalitetnije savjetovanje za sve potrebe koje imaju u svom poslovanju, a koje proizlaze iz domene IT-a. 

Osnovna uloga poslovnog konzultanta je da analizom korisnikovih potreba osmišljava kvalitetne poslovne ciljeve za unaprjeđenje poslovanja, dizajnira poslovne procese u smjeru ostvarenja tih ciljeva i osigurava njihovo ostvarivanje kroz primjenu IT poslovnih rješenja. Konzultant implementator će analizom poslovnih procesa osmišljavati optimalne načine njihove primjene kroz IT rješenja, implementirati ih u praksi i osiguravati ispravnost rada sustava, a konzultant pomoćnik će se svakodnevnim usavršavanjem na spomenutim područjima kroz određeno vrijeme profilirati u jednu od dvije prethodno spomenute uloge.

Ljestvicu senioriteta smo definirali prema pojasevima u borilačkim vještinama – bijeli, žuti, zeleni, plavi, crveni i crni pojas. Jedna od ključnih motivacija je činjenica da se u borilačkim vještinama bez kompromisa teži ka izvrsnosti te su upornost i stalno usavršavanje jedne od najznačajnijih karakteristika koje želimo svakodnevno primjenjivati.

„Ideja novog pristupa je postaviti fokus na pojedine segmente naše usluge, od prodajnog procesa do realizacije samog projekta. Poslovni konzultanti će se više usmjeriti ka prodajnim prilikama kao podrška prodajnom timu i na taj način kvalitetnije pripremiti posao projektnom timu, uz kontinuirano osmišljavanje metodologije rada kako postati još bolji, kvalitetniji, jednom riječju vrhunski konzultant. Konzultanti implementatori će i u najtežim projektima inzistirati na ispravnim načinima rada u sustavu i uvođenju naprednih kontrola i ograničenja, unificirati metodologiju izgradnje sustava i obuke te istu učiniti otpornijom na pogreške, uvoditi radionice za korisnike i koristiti razne druge  metode kojima će korisnici izvući maksimum iz naših poslovnih rješenja“, komentirao je promjene Željko Tandarić, voditelj konzultantskih usluga u Omega software.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.