Omega software: ERP rješenja podržavaju rast tvrtki klijenata

Racunalo.com foto

Omega software: ERP rješenja podržavaju rast tvrtki klijenata

Na području ERP rješenja, Omega software jedna je od vodećih domaćih informatičkih tvrtki koja se bavi razvojem i implementacijom rješenja Imperios, razvijenog u potpunosti i isključivo od strane domaćih stručnjaka. U Omega software to smatraju jednom od ključnih prednosti jer omogućuje veliku fleksibilnost prilikom prilagodbe postojećeg rješenja potrebama korisnika. Imperios je poslovno rješenje koje pruža cjelovitu informatičku infrastrukturu za podršku, praćenje i upravljanje poslovanjem.

Otprilike 90% klijenata čine najveća i velika poduzeća prema broju zaposlenih i prihodima te zapošljavaju preko 35 000 ljudi koji u svom svakodnevnom radu koriste IT rješenja Omega software.
Preko 24% od ukupnog broja klijenata po djelatnosti su iz područja maloprodaje i veleprodaje te je važno istaknuti 16% iz IT sektora što nedvojbeno pokazuje povjerenje koja Omega software uživa kod tvrtki u svom sektoru te ističe kvalitetu njenih usluga koja je prepoznata unutar IT sektora.

U 2007. godini ukupan prihod svih klijenata Omega softwarea unutar Hrvatske iznosio je preko 2,5 milijarde eura. U posljednjih nekoliko godina neki od velikih klijenata bili su uvršteni među 500 najboljih tvrtki u Hrvatskoj i to su redom Zagrebački holding, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, M San Grupa, King ICT i Fero-Term.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.