Omega software dobila znak Hrvatska kvaliteta za IT uslugu

Fotografija članka: Omega software dobila znak Hrvatska kvaliteta za IT uslugu

Tvrtka je to dobila za "Uslugu uvođenja poslovnih informatičkih rješenja zasnovanih na vlastitim platformama", zasnovanu na projektnom pristupu proizašlom iz vlastitih iskustava tvrtke Omega software.

"Znak Hrvatska kvaliteta kupcu je jamstvo da je riječ o proizvodima i uslugama koji zasigurno predstavljaju sam vrh svjetske ponude u svojoj klasi. Temelj i najveća vrijednost tvrtke Omega software je tim koji kontinuiranim stručnim doprinosom obogaćuje postojeću kulturu i kvalitetu rada te samim time postiže zavidnu razinu upravljanja projektima", izjavio je g. Trpimir Župić, direktor Centra za kvalitetu Hrvatske gospodarske komore.

"Budući da smo prvi na tržištu kojima se ovakvo priznanje dodijelilo za područje IT usluga, posebno smo ponosni na nošenje ovoga znaka. Usluga koju pružamo nastala je kao rezultat potreba lokanog tržišta na kojem djelujemo, a zasnivana je isključivo na vlastitim platformama i na temelju vlastitog razvoja te prilagođena svim specifičnostima i realnim potrebama hrvatskih tvrtki. Ovo priznanje znači da je kvaliteta naše usluge prepoznata od strane stručnjaka te će nas motivirati da i dalje beskompromisno stremimo kvaliteti", izjavila je Ivana Šiškić, voditeljica marketinga iz Omega software.

Ovom uspješno realiziranom projektu je prethodila dugotrajna priprema potrebne dokumentacije na temelju zahtjeva te revizija iste sa stručnom komisijom HGK.

Od 2004. godine, Omega software je nositelj i znaka Izvorno hrvatsko za poslovno rješenje Centrix, namijenjeno upravljanju dokumentima, obradi predmeta te upravljanju i nadzoru poslovnih procesa unutar tijela državne uprave.

Omega software dobila znak Hrvatska kvaliteta za IT uslugu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.