Omega software dobila licenciranog trenera za Model osobnosti persolog

Fotografija članka: Omega software dobila licenciranog trenera za Model osobnosti persolog

Model osobnosti persolog je znanstveno utemeljen i razvio ga je dr. John G. Geier, te je testiran i u praksi provjeren kao psihologijski model koji omogućuje bolje razumijevanje sebe i drugih.
DISC model predstavlja kompleksne ljudske temperamente na  jednostavan način kroz 4 temeljne skupine osobnosti: Dominant (dominantan), Influencing (utjecajan), Steady (siguran, stalan), Cautious (oprezan).
Svrha treninga je razvijanje vještine pragmatične prilagodbe – sposobnosti prilagođavanja komunikacije i ponašanja različitim osobama i situacijama s ciljem bržeg i učinkovitog postizanja rezultata, zamjena konfliktnih obrazaca ponašanja te razvijanje sposobnosti veće otpornosti u stanju stresa i djelovanja pod pritiskom. Model je pogodan pomoćni alat prilikom traženja najbolje osobe za napredovanje unutar tvrtke, kod formiranja optimalnih timova kao i kod selekcije potencijalnih kandidata za posao.

Omega software polaže veliku važnost na komunikaciju kako prema klijentima i partnerima, tako i interno među svojim zaposlenicima, te primjenom ovakvog pristupa u poslovanju želi dodatno doprinijeti kvaliteti rada i još većem uspjehu timova. S područja primjenljive poslovne psihologije, ova licenca je važan iskorak u razvoju kompetencija i znanja tvrtke.

„Veća učinkovitost u komunikaciji, uspješnija suradnja s drugima i povećanje timske efikasnosti ključni su razlozi iz kojih sam se odlučila prijaviti na ovaj trening. Predavanja su bila izložena kratkim prezentacijama, a ono što mi se posebno svidjelo je naglasak na vježbama i praktičnim primjerima kroz koje smo stekli jako dobar uvid u konkretnu primjenu modela. Trening je ispunio moja očekivanja, niknule se neke nove ideje te sam izuzetno motivirana provesti ih u praksu u Omegi software,“ komentirala je gđa. Varga.

„Ponosni smo i sretni zbog prvih sedam licenciranih trenera u Hrvatskoj. Oni će biti uključeni u međunarodnu mrežu s više od 6.300 trenera njemačke kompanije Persolog, koja je i razvila Model osobnosti, a tvrtka Exercitium je njihov zastupnik za hrvatsko tržište. Uvjereni smo da licencirani treneri, primjenjujući DISC alate, mogu značajno unaprijediti komunikacijske i selekcijske procese u kompanijama i tako doprinijeti njihovim boljim poslovnim rezultatima.

Ovo je bilo prvo licenciranje, a dvogodišnji plan je licenciranje ukupno 30 trenera u Hrvatskoj. Smatramo da ukupnim aktivnostima naše tvrtke i svih licenciranih trenera dajemo svoj doprinos u razvoju kompetencija zaposlenika – ključnoj konkurentskoj prednosti hrvatskih kompanija“,  istaknuo je Zvjezdan Čorbić, direktor tvrtke Exercitium.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.