Omega Software: 2009. je godina za poslovna rješenja optimizacije i kontrole troškova

Fotografija članka: Omega Software: 2009. je godina za poslovna rješenja optimizacije i kontrole troškova

Omega Software: 2009. je godina za poslovna rješenja optimizacije i kontrole troškova

Izazovi poput naplate potraživanja, smanjenja fiksnih i kontrole varijabilnih troškova, održavanja likvidnosti, bolje radne učinkovitosti i optimizacije poslovanja moguće su neprilike onima koji se neće znati nositi s njima, ali i prilike onima koji u novom okruženju vide motivaciju za poboljšanje, propitivanje interne organizacije i ustaljenih načina rada.

Omega software je u proteklih par godina imala rast od preko 100% i ostvarila je sve zacrtane planove kako na vanjskom tako i na unutarnjem planu. Tvrtka je sklopila nekoliko velikih i uspješnih projekata (projekt nadogradnje postojećeg sustava za Zagrebački holding, Podružnica čistoća, projekt nadogradnje za Hrvatske šume, ugovor o projektu implementacije poslovnog ERP rješenja za tvrtku Ecos trgovina itd), ostvarila više javnih priznanja za uspješnost (Gazele, Moj Poslodavac, 56. mjesto među Naj 555 poslovno izvrsnih tvrtki prema BEX modelu mjerenja poslovne izvrsnosti), nekoliko novih partnerstva, uvela standard ISO 9001 te znatno pojačala svoj tim. Omega software i ove godine predviđa daljnji rast. Glavni ciljevi za 2009. godinu su nastavak uvođenja inovacija istim intenzitetom kao i proteklih godina te kontinuirano povećavanje produktivnosti i profitabilnosti klijenata pomoću tehnologije i savjetodavnih znanja, tj. nastavak izgradnje snažnih vertikalnih kompetencija unutar spomenutog područja.

U 2009. godini Omega će se dodatno usmjeriti prema novim i postojećim klijentima kojima ove godine primarni fokus nije rast već zadržavanje postojeće pozicije na tržištu kroz optimizaciju poslovanja. Omega software će im omogućiti da se osiguraju od rizika s kojima se susreću te da kroz poslovna informatička rješenja namijenjena prvenstveno kontroli troškova i procesa rada ostvare zacrtane ciljeve i zadrže svoje mjesto u poslovanju. Naglasak će biti na povećanju efikasnosti poslovanja i optimizaciji poslovnih procesa kroz razna analitička rješenja koja će sve potrebne podatke putem analiza i statistika pretvoriti u pokazatelje za donošenje boljih strateških odluka u vrijeme kada je to najvažnije.

Omega Software: 2009. je godina za poslovna rješenja optimizacije i kontrole troškova

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.